Tutkittu Omega7 -kaksoistyrniöljykapseli jo 20 vuotta markkinoilla

03.10.2017

Tiesitkö, että limakalvojen peittämä pinta-ala kehossamme on jopa 200 m2? Ne suojaavat mm. silmien, suun, virtsateiden ja intiimialueiden pintoja. Yleensä emme edes huomaa hyvin voivia limakalvoja. Limakalvojen kuivuessa ja haurastuessa niiden merkitys päivittäiseen elämänlaatuun paljastuu kuitenkin nopeasti. Kuivuusongelmat yleistyvät iän myötä. Usein limakalvojen hyvinvointi rapautuu myös välttämättömien lääkekuurien ja hoitojen takia. Kaikissa em. tapauksissa hyvinvointia voi onneksi tukea ravitsemuksellisella keinolla, tyrniöljyllä.

Naiset kärsivät limakalvojen kuivuudesta miehiä useammin. Tyypillisiä kuivuusoireita ovat intiimialueiden kutina ja polttelu, silmien vetistely ja hiekan tunne, suun kuivuus sekä herkästi verta vuotava nenä. Tosiasiassa useimmat näistä ovat tuttuja myös miehille, vaikka he ovatkin naisia laiskempia hakemaan helpotusta oloonsa.

 

Sairaudet ja lääkekuurit kurittavat limakalvoja

Limakalvot haurastuvat monesta syystä. Usein ongelmien taustalla on jokin krooninen sairaus. Atopia on perinnöllinen ja meillä suomalaisilla yleinen ihoa sekä koko kehon limakalvoja rasittava vaiva. Sjögrenin syndrooma on oireiltaan atopian kaltainen, mutta selvästi tuntuvampi sairaus. Kumpaankaan ei ole olemassa parantavaa lääkitystä.

Lääkkeet ovat tärkeitä ja usein ainoa keino vakavan sairauden hoitoon. Tietyillä lääkekuureilla on toisinaan myös harmillisia limakalvoja kuivattavia vaikutuksia. Lähes poikkeuksetta tällaisia haittavaikutuksia aiheuttavat sytostaatti- ja kortisonikuurit.

Syöpähoitojen toimivimpia aseita ovat sytostaatit eli solunsalpaajat. Ne torjuvat tehokkaasti nopeasti uudistuvien syöpäsolujen kasvua. Lääkkeen vaikutusmekanismi kurittaa valitettavasti myös nopeasti uudistuvia limakalvojen ja ihon soluja. Syöpähoidot johtavatkin tilapäisiin, mutta varsin vakaviin kuivuusongelmiin.

Muita hyvin yleisesti ja pitkäkestoisesti käytettäviä limakalvoja rasittavia lääkkeitä ovat mm. tietyt verenpaine-, mieliala ja aknelääkkeet. 

 

Kuivattavat hormonimyrskyt; vaihdevuodet, e-pillerit, imetys

Naisilla ehdottomasti yleisin syy kuivuuteen on vaihdevuosien myötä hiipuva estrogeenin tuotto. Estrogeeni ohjaa naisen hedelmällistä elämänvaihetta monin tavoin. Se säätelee kohdun limakalvojen uudistumiskiertoa, mutta ylläpitää samoin kaikkien muidenkin limakalvojen hyvinvointia. Estrogeenin tuoton loputtua ravinnon merkitys limakalvojen rakentajana korostuu. Vaihdevuosien jälkeen on entistä tärkeämpää, että saamme ravinnosta myös limakalvojen rakennukseen tarvittavia tärkeitä ravintoaineita; hyviä rasvahappoja, kasvisteroleja ja luonnollisia antioksidantteja.

Ehkäisypillerit otetaan käyttöön seksielämän päästessä vauhtiin. E-pillereiden käytön aloittaminen aiheuttaa elimistöä ravistelevan hormonaalisen muutoksen, johon liittyy usein kiusallista intiimialueen limakalvojen kuivuutta. Ihan vastaavia hormonimyrskyjä ja tilapäisiä kuivuusoireita ilmenee myös synnytyksen ja imetyksen yhteydessä.

 

Tyrniöljy korjaa tutkitusti limakalvoja ja lievittää kuivuusoireita

Turun yliopiston tutkimus* todisti jo kauan tiedetyn tyrniöljyn terveysvaikutuksen. Öljylisän nauttiminen vahvisti intiimialueiden limakalvoja ja lievitti kuivuusoireita. Tutkimukseen osallistuneet 55 - 75 v. naiset nauttivat päivittäin 3 kk ajan erityistä SBA24-tyrniöljyä tai lumevalmistetta. Tutkimukseen koehenkilöillä oli diagnosoitu elämän laatua rajoittava emättimen kuivuus eli atrofia.

 

SBA24-kaksoistyrniöljy sisältää koko tyrnimarjan arvokkaan öljyn

Tutkimus tehtiin ns. vakioidulla SBA24-kaksoistyrniöljyllä. Suomessa valmistettu ja laajasti tutkittu erikoisöljy sisältää tyrnin kaikki hyvät rasvahapot, kasvisterolit ja rasvaliukoiset antioksidantit luonnon säätelemässä suhteessa. Ne ovat tärkeitä limakalvojen rakennusaineita, joiden merkitys ruokavaliossa kororstuu erityisesti limakalvojen ongelmatilanteissa.

 

Oy Valioravinto Ab markkinoi tutkittua öljyä nimellä Omega7®-kaksoistyrniöljykapseli. Tuote on ollut markkinoilla 20 vuoden ajan ja tuottanut valtavasti positiivista palautetta. 100 % kasviperäisen tuotteen suositeltu annos on tilanteesta riippuen 2-4 kapselia päivässä.

Käyttäjät kiittävät NivelActiven nopeaa vaikutusta ja vastuullisuutta

07.09.2017

UUSI KOKO 120 kpl SAATAVILLA 11.9. LÄHTIEN!

On aamuja, jolloin on vaikea päästä liikkeelle. Toisinaan nivelten jäykkyys ja valitus rajoittavat aamun ohella koko päivän askareita ja liikuntaharrastuksia. Vaivat yleistyvät iän myötä, mutta yhä useammin nivelten liikkuvuus ja hyvinvointi ovat koetuksella myös nuorilla kuntoilijoilla. NivelActive on uusi ravintolisä, joka tarjoaa nopean ja eettisesti kestävän tuen kaikenikäisten nivelten hyvinvointiin.

Yleisimmin käytetyt niveltuotteet sisältävät nivelen tulehdusta rauhoittavia aineosia, kuten kondroitiinisulfaattia ja glukosamineja. Aineosat ovat toimivia, joskin niiden vaikutusmekanismit ovat verraten hitaita. Tuntuvaa muutosta saa odotella monta viikkoa. Ennen kaikkea niiden alkuperä on monen kuluttajan eettisten aatteiden vastainen. Ne on valmistettu pääosin hain evistä ja tukirangan rustosta. Haikantojen romahtamisen myötä perinteisille tehoaineille on onneksi alettu etsiä eettisesti kestäviä vaihtoehtoja.

 

Ainutlaatuisia ravintoaineita nivelille kanamunan kuoresta

1990-luvulla USA:ssa oivallettiin, että kanamunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää luonnostaan useita nivelille tärkeitä ravintoaineita; kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, glukosamineja ja kollageenia. Aineosia on yhden munan ohuessa kalvossa vain vähän. Määrä kasvaa kuitenkin suureksi, kun huomioidaan esim. USA:n leipomoissa päivittäin käytettyjen munien määrä. Leipurit eivät tee kakkutaikinaa kokonaisista munista, vaan hygieenisestä, nestemäisestä munamassasta. Käytännössä kokonaisia munia leipomoille jalostavat yritykset tuottavat munamassan sivuvirtana huikeat määrät munan kuoria eli arvokasta raaka-ainetta nivelten tarpeisiin.

 

Tutkitusti turvallinen ja toimiva NEM®

Vuosien kehitystyön tuloksena amerikkalainen Natural Eggshell Membrane NEM on maailman tutkituin kanamunan membraaniuute. Uutteessa ei ole tärkeintä tehoaineiden maksimoitu määrä, vaan niiden tasapainoinen suhde toisiinsa. Kanamunan kalvon aineosat myös säilyvät alkuperäisessä aktiivisessa muodossa. Valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuottimia ja lämpöäkin vain nopeasti mikrobiologisen puhtauden takaamiseksi.

Hienointa NEM:ssä on toimivuus. Kliinisten tutkimusten mukaan uute vaikuttaa niveliin merkittävästi perinteisiä niveltuotteita nopeammin. Vaikutukset on todettu jo 10 päivän säännöllisen käytön myötä*.

 

Nopeavaikutteinen NEM® nyt Suomessa

Oy Valioravinto Ab toi syksyllä markkinoille Suomen ensimmäisen NEM -tuotteen. Pietarsaaressa valmistettu NivelActive on tosi asiassa maailman ainoa tabletti, jossa NEM on yhdistetty tunnettujen nivelrohtojen, Boswellia serrata- ja pirunkynsiuutteen kanssa. Toisiaan tukevia luonnon tehoaineita on täydennetty mangaanilla, joka osaltaan tehostaa sidekudoksen normaalia muodostumista nivelissä. Yhdistelmä on erittäin toimiva.

NivelActivea nautitaan 2 tablettia päivässä. Tuotetta on kiitetty nopeasta tehosta, sopivasta hinnasta ja upeasta eettisyydestä. Tuote sopii monista niveltuotteista poiketen myös kala- ja äyriäisallergikoille. Kanamunasta valmistettua NEM -uutetta lukuun ottamatta tuote on 100 % kasviperäinen.

 

Suosittelemme:

  • Nivelten jäykkyydestä kärsiville
  • Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille
  • Fyysistä työtä tekeville
  • Kaikenikäisille naisille ja miehille
  • Kanamunia käyttäville vegaaneille


    *Tutkimusviite:
    Danesch et al. NEM brand eggshell membrane effective in the treatment of pain associated with knee and hip osteoarthritis; Results from a six center, Open label German clinical study, J. Arthritis 2014; 3(3).

Karpaloa ja maitohappobakteereja tueksi kesän rientoihin

05.07.2017

Virtsatietulehdukset ovat monia naisia kiusaava riesa myös kesällä. Edes auringonpaiste ja leppoisa kesäfiilis eivät aina riitä pitämään ongelmia loitolla. Päinvastoin. Viileä uimavesi, kolea ilta rantakallioilla tai vilkas kuhertelu kesäheilan kanssa saattavat aiheuttaa ihan uusia haasteita naiselliselle hyvinvoinnille. Akuutti virtsatietulehdus pitää hoitaa antibiootilla. Vähäisempiä levottomia tuntemuksia vastaan voi sen sijaan kamppailla myös lempeämmillä vastakeinoilla – karpalolla ja hyvillä maitohappobakteereilla.

Virtsatietulehduksen kehittyminen havaitaan usein intiimialueiden levottomina tuntemuksina. Näitä ovat mm. jatkuva vessassa käymisen tarve, kirvely ja pahan hajuinen virtsa. Tuntemukset ovat harmillisia kotioloissa, mutta etenkin jos vietät lomaa kesämökillä tai reissussa ulkomailla. Lomatunnelman latistumisen ohella harmiksi voi muodostua hoidon ja antibioottikuurin tavoittaminen lomaolosuhteissa.

Antibioottikuuri katkaisee oireet nopeasti. Harmi kyllä se ei aina tee loppua toistuvien tulehdusten oravanpyörästä. Joskus käy jopa päinvastoin; oravanpyörä saa lisää vauhtia. Antibioottikuuri voi altistaa uudelle tulehdukselle ja toisinaan sitä seuraavat myös hiivaongelmat. Parasta olisinkin välttää ongelmien kehittyminen jo ennalta. Keinoja on monia.

Nauti kesän iloista, mutta muista nämä:

Pulahdus viileään veteen virkistää kuumana kesäpäivänä mieltä ja koko kehoa. Joissakin tapauksissa kylmä kylpy tai ylle jäänyt märkä uima-asu saattavat silti altistaa ”kivitaudille”. Uinnin jälkeen kannattaa kuivatella huolella tai vaihtaa kuivat pöksyt ylle. Näin pienetkin ongelmat pysyvät loitommalla.

Kivitauti on vanhan kansan tahdikas synonyymi virtsatietulehdukselle. Istuskelu kylmällä kivellä tai kostealla nurmikolla voivat todellakin johtaa alapään kylmettymiseen, vastustuskyvyn alenemiseen ja edelleen tulehdusriskin kasvamiseen. Kokoon taiteltava istuinalusta kulkee näppärästi mukana vaikka festarirepussa. Pyllyn alle livautettuna se voi säästää antibioottikuurilta ja ainakin ylimääräiseltä vaatepyykiltä.

Kesällä lempi leiskuu. Villi festarikesä ja kesäheilan kanssa kuhertelu saattavat silti aiheuttaa kupruja elämänlaatuun. Aktiivinen sukupuolielämä on todellinen riskitekijä naiselliselle hyvinvoinnille yhtälailla nuorten kuin varttuneempienkin naisten kohdalla. Riskiä voi minimoida kiinnittämällä huomiota intiimihygieniaan sekä ennen lemmen leikkejä kuin niiden jälkeenkin.

Karpalo on perinteinen virtsateiden ystävä

Karpalo on perinteisesti käytetty apu naiselliseen hyvinvointiin. Käytölle on myös tieteellisesti osoitettuja perusteita. Karpalo sisältää luonnostaan aineosia, ns. proantosyanidiineja, jotka heikentävät haitallisen E.coli bakteerin tarttumista kasvualustaan. Karpaloita nautittaessa sen tehoaineet erittyvät virtsaan, jonka mukana ne huuhtoutuvat edelleen virtsarakon ja virtsateiden limakalvoille. Karpalo auttaa näin pitämään virtsatiet puhtaana pahoista bakteereista.

Hyvät maitohappobakteerit pitävät pahojen pöpöjen kasvun kurissa

Naisilla ruuansulatuskanavan bakteerit vaikuttavat merkittävästi myös intiimialueiden hyvinvointiin. Tämä johtuu peräaukon ja virtsateiden läheisestä sijainnista. Pahojen hiivojen ja bakteerien suuri määrä suolistossa johtaa käytännössä pöpöjen lisääntymiseen myös intiimialueilla.

Hyvin valitut maitohappobakteerit ovat oiva apu naisellisen hyvinvoinnin turvaamiseen. Vaikutus piilee siinä, että leveästi elävät hyvät bakteerit pitävät pahojen bakteerien kasvun kurissa. Kuri ja järjestys vallitsee sekä suolistossa että lyhyen mutkan jälkeen myös intiimialueiden limakalvoilla

Vahva karpalo ja maitohappobakteerit samassa kapselissa

KarpaLact Strong on ravintolisä, joka sisältää naisellista hyvinvointia puolustavat täsmäaseet; vahvan karpalouutteen ja huolella valitut aktiiviset maitohappobakteerit. KarpaLactia suositellaan erityisesti naisille, jotka kärsivät toistuvista virtsatieongelmista. Kapselit sopivat myös tueksi antibioottikuurille, koska ne auttavat vahvistamaan antibiooteilla stressatun vatsan omia maitohappobakteerikantoja.

Yksi tai kaksi kapselia päivässä

Käyttäjäpalautteiden mukaan paras hyöty saavutetaan KarpaLactin säännöllisellä käytöllä - etenkin silloin, jos on altis toistuville ongelmille. Normaalin hyvinvoinnin ylläpitoon riittää ehkä vain yksi kapseli päivässä. Olosuhteiden muuttuessa, kutinan ja vessassa juoksun koittaessa annostusta on hyvä lisätä kahteen kapseliin; 1 kapseli aamulla ja illalla. Moni nainen on saanut KarpaLactista toivottua ennakoivaa apua, kun on ottanut kapselin tai kaksi sukupuoliyhdynnän jälkeen.

KarpaLact sopii kaiken ikäisten naisten tarpeisiin - myös raskauden aikana.

Carmolis käyttövinkkejä suomalaiseen kesään

02.06.2017

Carmolis Yrttitipat on yrttivalmisteiden ehdoton klassikko. Yrttitipat ovat kuuluneet suomalaisten kesämökkien lääkekaappeihin yli 20 vuoden ajan. Ja hyvästä syystä – Carmolis on todella monipuolinen ja toimiva apu kesänviettoon. Yrttitippojen haihtuvia öljyjä voi käyttää avaamaan tukkoisia hengitysteitä, mutta myös helpottamaan herkuttelun jälkeistä ähkyä sekä rentouttamaan kesälaitumien riennoissa rasittuneita lihaksia.

Carmolis Yrttitipat on kuin luotu pohjoisiin olosuhteisiin. Tosiasiassa sen vaikutuksista nautitaan myös laajoilla kansainvälisillä markkinoilla. Sveitsissä valmistettuihin yrttitippoihin luotetaan tänä päivänä jo 14 Euroopan maassa. Käyttäjiä on siis miljoonia ja hyväksi todettuja käyttötapojakin satamäärin. Olemme nyt keränneet parhaat supisuomalaiset käyttövinkit Carmoliksen pohjoisille ystäville.

Carmolis kesäflunssan ja siitepölyjen aiheuttamaan tukkoiseen oloon:

Kesäflunssa on usein harmillisen sinnikäs lomakaveri. Carmolis Yrttitippojen eteeriset öljyt avaavat tuhisevia hengitysteitä yhtälailla lämpimällä kesäsäällä kuin talven pakkasilla. Imeytä n. 10 tippaa Carmolista sokeripalaan ja anna sen sulaa hitaasti suussa imeskellen. Yrttitippojen potku vahvistuu, kun lisäät sitä reilut 10 tippaa höyryävän kuumaan yrttiteehen tai hunajalla maustettuun veteen. Kokeneimpien Carmoliksen ystävien klassikko on yhä tänäkin päivänä tuhti annos yrttitippoja laakeasta astiasta höyryhengitettynä. Suosittelemme tätä lämpimästi myös uusille käyttäjille.

Carmolis tipat kurlaten käheälle kurkulle tai hengityksen raikastamiseen:

Yrttien eteeriset öljyt rauhoittavat ärtynyttä kurkkua ja raikastavat hengityksen. Lauluääni ja hengitys on helppo pitää kirkkaana niin karaoke-estradeilla kuin lavatansseissakin. Nauti rahisevan kurkun ensioireisiin tai tunkkaisen hengityksen raikastamiseen 15 tippaa Carmolista viileään vesitilkkaan sekoitettuna. Toimii.

Carmolis drinkki tilapäisiin ruuansulatushäiriöihin:

Kesän runsaat grilliherkut, hiilihapolliset juomat ja rehevät kasvikset saavat joskus mahan turvoksiin. Carmolis Yrttitipat helpottavat mukavasti ”ähkyn” oireita. Sekoita ruokailun jälkeen kylmään vesitilkkaan reilu 20 tippaa Carmolista ja nauti raikas drinkki kertakulauksella. Olo helpottuu ilahduttavan nopeasti.

Muista myös tuoteperheen uutuus, Carmolis Ruuansulatustipat. Ruuansulatustippojeni vatsaa hellivät yrttiuutteet (latva-artisokka, piparminttu ja voikukka) auttavat aktivoimaan maksan ja ruuansulatusentsyymien toimintaa. Perinteisillä vatsayrteillä on myös kehon kuona-aineista puhdistavia vaikutuksia.

Carmolis drinkki vanhoista matkaeväistä äityneelle vatsalle:

Kuumat kesäkelit ovat omiaan happamoimaan huolellakin pakattuja ruokia. Jotkut eksoottiset herkut saattavat vastaavasti aiheuttaa vatsan vellomista jo ihan tuoreeltaankin nautittuna. Vahvoilla yrttiöljyillä on koettu lieviä vatsapöpöjä nujertavia vaikutuksia. Yrttitipat saattavatkin säästää sinut ikävältä reissuvaivalta. Nauti heti ensioireisiin reilut 20 tippaa Carmolista kylmään vesitilkkaan sekoitettuna. Sama drinkki helpottaa myös esim. matkakuumeesta tai muusta jännityksestä johtuviin vatsan kipristelyihin.

Carmolis Yrttitipat väsyneille ja kipeytyneille lihaksille:

Pitkästä soutulenkistä, heinätöistä tai lavatanssien humppasetistä rasittuneet lihakset saattavat kaivata pintaansa jotain Mobilattia monipuolisempaa. Sivele yrttitippoja suoraan rasittuneille lihaksille. Muista myös erityisesti lihaksien tarpeisiin laadittu Carmolis Yrttigeeli!

Carmolis löylyt rantasaunalla:

Löylytippoja ja –liemiä löytyy kauppojen hyllyiltä joka makuun. Carmoliksesta saat silti kokeilemisen arvoiset ja taatusti virkistävät löylyt perinteisten koivu- ja terva-aromien rinnalle. Lisää 10 tippaa Carmolista kauhalliseen löylyvettä ja nakkaa kuumalle kiukaalle. Hurjimmat löylyttelijät saattavat lorauttaa joukkoon rohkeampiakin annoksia.

Carmolis kylpy kaupunkilomalla väsyneille jaloille:

Yrttiöljyt virkistävät mukavasti kesähelteen tai kaupunkiloman väsyttämiä jalkoja. Valmista jalkakylpy lisäämällä reilu loraus Carmolis Yrttitippoja vadilliseen lämmintä vettä. Sujauta jalat vatiin ja nauti kiireettömästä olosta. Tätä kannattaa kokeilla erityisesti saunassa tai sen jälkeen.

Carmolis Yrttitipat kutiaviin hyttysenpuremiin:

Carmolis ei valitettavasti pidä sääskiä loitolla. Sen yrttiöljyt ovat silti oiva apu kutinan hillitsemiseen. Sivele muutamia tippoja syyhyävälle iholle. Älä levitä Carmolista rikkoutuneelle iholle.

Carmolis drinkki nukahtamista helpottamaan:

Keskiyön aurinko voi valvottaa, vaikka unelle olisi jo kovastikin tarvetta. Carmoliksen yrttien miedosti rauhoittava vaikutus on joskus koettu mieluisaksi vaihtoehdoksi järeämmille tropeille. Sekoita noin 20 tippaa Carmolista viileään vesitilkkaan ja nauti. Voit myös sivellä muutamia tippoja ohimoille, rintakehälle ja hartioihin. Raikas retki Höyhensaarille on valmis.

Carmolis Yrttitipat ja muut Carmolis -tuotteet löydät lähimmästä Life –kaupastasi. Lisätietoja tuotteesta: www.valioravinto.fi.

 

Kyolic Diabalans - luonnollinen apu verensokerin hallintaan

22.05.2017

Tilastojen mukaan Suomessa on n. 300 000 lääkkeillä hoidettavaa aikuistyypin diabeetikkoa. Lisäksi ehkä n. 150 000 sairastaa tietämättään 2-tyypin diabetesta. Edellä mainitun joukon jatkona monia meitä vaanii diabetesta edeltävä ns. vähäinen sokeriaineenvaihdunnan häiriö. Ei silti syytä synkistelyyn. Tässä pisteessä hyvinvointiin panostaville on uusi monipuolinen ravintolisä; Kyolic DiaBalans.

2-tyypin diabeetikolla on sokeri­aineenvaihdunnan häiriö, jossa insuliini ei pysty täysin säätelemään sokerin siirtymistä verenkierrosta soluihin. Jotta elimistömme lopulta onnistuisi siirtämään sokerin soluihin, joutuu haima tuottamaan insuliinia normaalia enemmän. Häiriön jatkuessa pitkään haiman solut alkavat väsyä, verensokeri jää koholleen ja diabeteksen riski kasvaa. Uusi luku lääkittävien tilastoissa on harmillisen lähellä.

Tunnista sokeriaineen­vaihdunnan häiriön oireet

Tyypillisin häiriintyneen sokeriaineenvaihdunnan ensioire on aterioiden jälkeinen voimakas väsymys. Koholla oleva verensokeri voi lisäksi aiheuttaa ärtyneisyyttä ja jopa masennusta. Kohollaan oleva sokeri kuuluu hyvin usein osaksi laajempaa ns. metabolista oireyhtymää, jossa myös rasva-aineenvaihdunnan tasapaino horjuu. Tunnetuin metabolisen oireyhtymän riskitekijä onkin ylipaino ja etenkin vyötärölihavuus. Alkava sokeriaineenvaihdunnan häiriö olisi hyvä havaita ajoissa. Jopa vuosia salaa kohollaan oleva verensokeri ja huonot rasva-arvot voivat vähitellen nakertaa verisuonten ja sydämen hyvinvointia.

Kenelle Kyolic DiaBalans sopii?

Kyolic DiaBalans on monipuolinen tuki verensokerin hallintaan. Se on nerokas lisä kaikille keskivartalolihaville miehille ja naisille, jotka ovat päättäneet tarttua oman onnensa ohjiin ja toteuttaa elämäntapamuutoksen. Suurin ilo ja apu tuotteesta saadaan nimenomaan yhdessä terveellisen ruokavalion ja liikunnan kanssa. Kyolic DiaBalansia on hyvä käyttää varoen ja sokeriarvoja tarkkaillen, jos häiriötilaa tuetaan jo ennestään kevyellä diabeteslääkityksellä.

Viiden tehoaineen monipuoliset vaikutukset koko keholle

Kyolic DiaBalansin tehoaineet vaikuttavat sokeriaineenvaihduntaan eri tavoin ja yhdessä toisiaan tukien. Kapseleiden hyvin imeytyvä kromi edistää veren sokeriarvo­jen pysymistä normaalina. Se auttaa insuliinia siirtämään glukoosin verenkierrosta soluihin ja kudoksiin, jossa glukoosi muutetaan energiaksi. Kyolic DiaBalansin toinen tärkeä aineosa on ns. kylmäkypsytetty valko­sipuliuute, Aged Garlic Extract (AGE). Tämän maailman tutkituimman valkosipulin hyödyt sydänterveydelle on osoitettu sadoissa tieteellisissä tutkimuksissa. Niasiini edistää energia-aineenvaihduntaa ja vahvistaa kromin vaikutuksia. Eksoottisemmat Momordica charantia- (karvaskurkku) ja Salacia reticulata -uutteet tukevat edelleen kromin ja AGE:n vaikutuksia. Kyolic DiaBalans kapseli nautitaan aterian yhteydessä 1–2 kertaa päivässä.