Manteliöljy

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Ravintoarvo1 rkl (15 ml)
Energiaa520 kJ /125 kcal
Rasvaa, josta 13,8 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 1,1 g
kertatyydyttymättömiä rh., josta 9,0 g
- öljyhappoa (omega-) 8,8 g
monityydyttymättömiä rh., josta 3,7 g
- linolihappoa (omega-6) 3,7 g
Hiilihydraatteja, josta 0 g
- sokereita 0 g
Proteiinia0 g
Suolaa 0 g
Annostusohje Tarpeen mukaan.
Käyttörajoitukset Manteliöljy voi aiheuttaa oireita herkille pähkinäallergikoille.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Kylmäpuristettu manteliöljy 100 %

Säilytä tuote viileässä tai huoneenlämmössä valolta suojassa. Avattu pullo säilyy parhaiten jääkaapissa.

Parhaat raaka-aineet

Kylmäpuristetun manteliöljyn raaka-aineet valitaan huolella parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Valmistuksessa käytetyt mantelit kasvavat Kalifornian auringon alla ja Välimeren rannikoilla.

Hellävarainen valmistus laadun takuuna

Kylmäpuristus toteutetaan ammattitaidolla ilman kuumennusta ja orgaanisia liuottimia. Näin manteliöljy säilyy hyväksemme alkuperäisessä, luonnon luomassa muodossa. Se sopii silloin herkimmällekin iholle tai vaativimmalle gourmet-kokille.

Käyttötarkoitus

  • Ulkoisesti herkän ihon puhdistamiseen ja kosteuttamiseen
  • Hierontaöljyksi
  • Meikin poistoon
  • Sopii myös ruuanlaittoon

Puhdas, kylmäpuristettu manteliöljy sopii ulkoisesti ihonhoitoon. Suositellaan erityisen herkälle ja kuivalle iholle esim. pikkuvauvoille. Manteliöljy soveltuu myös hierontaöljyksi sellaisenaan tai pohjaksi aromaterapeuttisille hierontaöljyille.

Miedosti mantelinmakuista öljyä voi käyttää myös ruuanvalmistuksessa. Miedon pähkinäisen aromin vuoksi se sopii esim. salaatinkastikkeisiin, leivontaan ja jälkiruokiin. Ei suositella paistamiseen.

Kenelle

  • Herkkäihoisille
  • Vauvoille vaippaöljyksi
  • Hierojille
  • Omien iho- ja hierontaöljyjen valmistajille
  • Kotikokeille ja kulinaristeille

Media