NivelActive

Osta verkkokaupasta

Pakkauskoko: 60 tabl. ja 120 tabl.
Vaikuttavien aineiden määrä päivännoksessa
Vaikuttavat aineet 2 tabl.
NEM-uutetta500 mg
Boswellia serrata -uutetta200 mg
Pirunkynsiuutetta50 mg
Mangaania1 mg*
Annostusohje 2 tablettia päivässä.
Käyttörajoitukset NEM -uute on valmistettu kananmunasta. Tuotetta ei suositella muna-allergikoille.
Tuotteen ainesosat ja säilytys NEM –uute (kanamunankuoren kalvouute), täyteaine selluloosajauhe, Boswellia serrata -uute, pirunkynsiuute (Harpagophytum procumbens), happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, mangaanibisglysinaatti.

Ei sisällä gluteenia, sokeria, hiivaa, laktoosia, kalaa eikä äyriäisiä.

Säilytä tuote huoneenlämmössä valolta suojattuna.

NEM®-, Boswellia serrata-, pirunkynsi-, mangaanitabletti
60 tabl.

 

Nopeavaikutteiset ravintoaineet nivelten hyvinvointiin

Huomaa ero jo ensimmäisen pakkauksen aikana!

NivelActiven patentoitu munamembraaniuute NEM® (Natural Eggshell Membrane) sisältää luonnostaan runsaan ja tasapainoisen seoksen nivelille tärkeitä ravintoaineita kuten kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa ja kollageenia. NEM® uutetta (mm. koostumusta ja turvallisuutta) on tutkittu useissa tuotekohtaisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

NivelActiven hyvin imeytyvä mangaani edistää sidekudosten, kuten nivelten, normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina. Käyttötarkoituksen parhaiten sopivat kasvit, Boswellia serrata ja pirunkynsi (harpagojuuri), tukevat nivelten rakennusaineiden monipuolisia vaikutuksia.

 

Käyttötarkoitus

  • Nivelongelmiin
  • Jäykille nivelille

 

Kenelle

  • Aktiivisille aikuisille ja senioreille
  • Nuorille kuntoilijoille ja urheilijoille
  • Sopii myös kasvissyöjille sekä kala- ja äyriäisallergikoille

Luonnolliset ja vastuulliset ravintoaineet kananmunasta ja perinteisistä nivelkasveista

NivelActiven Natural Eggshell Membrane NEM®-uute on eristetty kananmunan kuoren kalvosta. Kananmunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää luonnostaan useita nivelille tärkeitä ravintoaineita, kuten kondroitiinisulfaattia, glukosamineja, hyaluronihappoa ja kollageenia. Uutteen valmistuksessa hyödynnetään elintarviketuotannon sivuvirtaa eli normaalisti jätteeksi päätyviä kananmunan kuoria. Uute valmistetaan ilman orgaanisia liuottimia, jotta sen aktiiviaineet säilyvät aktiivisessa luonnollisessa muodossa. NEM® on näin ollen eettisesti vahva lähde toimiviksi todetuille em. nivelten tehoaineille, jotka normaalisti saadaan uhanalaisista hailajeista tai kala- ja eläinperäisistä teurasjätteistä.

NEM® on maailman tutkituin munamembraaniuute. Sen vahvuutena on patentoitu, ympäristöystävällinen valmistusmenetelmä ja ainutlaatuinen koostumus. Kliinisten tutkimusten tuloksia on julkaistu arvostetuissa tieteellisissä lehdissä.

Mangaani rakentaa nivelten sidekudosta

NivelActiven sisältämä hyvin imeytyvä ns. aminohappokelatoitu mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina.

Lisää monipuolisuutta Boswellia serratasta ja pirunkynnestä

Boswellia serrata -puun pihkaa on hyödynnetty tuhansia vuosia mm. intialaisissa Ayurveda -menetelmissä. Pirunkynsi eli harpagojuuri tunnetaan laajalti Saksassa ja Ranskassa, joissa mm. perinteisiksi kasvirohdosvalmisteiksi rekisteröityjä valmisteita käytetään yleisesti lääkkeiden rinnalla.

NivelActive -tabletit valmistetaan Valioravinnon itse kehittämällä reseptillä reseptillä Pietarsaaressa. Tuotteen raaka-aineiksi on valittu ainoastaan markkinoiden parhaat tehoaineet, jotka tukevat toinen toistensa vaikutuksia.

Terveysväittämät ja kliininen näyttö

NivelActiven sisältämä mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista nivelissä ja luuston pysymistä normaalina.

 

NEM-uutetta ja sen käytön turvallisuutta on kartoitettu useissa tuotekohtaisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

(Elintarvikevirasto Eviran tulkinnan mukaan tieteellisten artikkelien otsikoiden julkaiseminen verkkosivuilla ei ole kaikilta osin sallittua)

Danesch et al., J. Arthritis 2014; 3(3).

Benson, K.F., Ruff, K.J., and Jensen, G.S. Journal of Medicinal Food, (2012) 15(4):360-368.

Safety Evaluation of a Natural Eggshell Membrane-derived Product.  Kevin J. Ruff, Ph.D.a, John R. Endres, N.D.b*, Amy E. Clewell, N.D.c, James R. Szabo, D.V.M, Ph.D., DACVPd, Alex G. Schauss, Ph.D., FACNe.  Food and Chemical Toxicology (2012).

Kevin J. Ruff, Anne Winkler, Robert W. Jackson, Dale P. DeVore, Barry W. Ritz. Clinical Rheumatology, April 2009

Kevin J Ruff, Dale P DeVore, Michael D Leu, Mark A Robinson. Clinical Interventions in Aging 2009: 4 235–240.

Media