Rikas Oluthiivatabletti

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet4 tabl.
Oluthiivaa1,4 g
B-vitamiineja:
- B1 1,8 mg 164 %*
- B2 0,7 mg 50 %*
- B3 14 mg 88 %*
- B5 5,8 mg 97 %*
- B6 1,4 mg 100 %*
- B7 10 mcg 20 %*
- B12 2,4 mcg 96 %*
- foolihappoa 180 mcg 90 %*
Annostusohje 4 tablettia päivässä.
Käyttörajoitukset Rikas Oluthiivatabletit eivät sisällä hiivaongelmien yleisimpänä aiheuttajana olevaa Candida albicans -hiivaa. Hiiva on lisäksi käsitelty siten, ettei se ala kasvaa ruuansulatuskanavassa.

Kaiken varmuuden vuoksi Rikas Oluthiivatabletteja ei silti suositella nautittavaksi akuuttien hiivaongelmien aikana. Oluthiiva on erinoamista ravintoa meille ihmisille, mutta se on sitä myös elimistössämme eläville epäedullislle bakteereille ja hiivoille.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Inaktivoitu hiiva (89 %), happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, nikotiinihappo (B3), maltodekstriini, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kalsiumpantotenaatti (B5), tiamiinimononitraatti
(B1), pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo), pyridoksiinihydrokloridi (B6), biotiini (B7), riboflaviini (B2), syanokobalamiini (B12).

Ei sisällä sokeria, gluteenia, väriaineita eikä eläinperäisiä aineosia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

Pehmeän makuinen runsas B-vitamiinilähde

Rikas Oluthiivatableteissa käytetty oluthiivajauhe valmistetaan Saccharomyces cerevisae –hiivasta. Melassiliuoksessa kasvatetun hiivan maku on pehmeä, eikä siinä ole perinteisille oluthiivoille tyypillistä karvautta. Hiivan hellä kuivaus ja inaktivointi säilyttävät ravintoarvon mahdollisimman rikkaana.

Oluthiivaa tablettina tai hiutaleena

Rikas Oluthiivatabletit vastaavat sisällöltään Valioravinnon Rikas Oluthiivahiutaleita. Rikas Oluthiivahiutaleet ovat käyttötavaltaan enemmän elintarvikkeenomaisia. Rikas Oluthiivahiutaleita ei ole täydennetty lisätyillä B-vitamiineilla.

Rikas Oluthiivatabletit ovat korvanneen Valioravinnon valikoimissa aiemmin olleen Tri Müllerin oluthiivatabletit. Tuote on nyt entistäkin monipuolisempi.

Käyttötarkoitus

  • Runsaasti B-vitamiineja ja foolihappoa
  • Runsaasti arvokasta proteiinia
  • Piristeeksi päivään
  • Kasvisruokavalion täydentämiseen

Rikas Oluthiivatableteilla on helppo lisätä B-vitamiinien saantia. B-vitamiineja kutsutaan usein virkeysvitamiineiksi, koska ne antavat mm. lisävauhtia arkeen. Yksipuolinen kasvisruokavalio saattaa olla oleellinen syy vedottomuuteen ja B-vitamiinien vähäiseen saantiin.

Rikas Oluthiivatabletit sisältävät oluthiivan luonnollisia B-vitamiineja (B1, B2, B3, B5 ja B6). Tablettien käyttömukavuutta on parannettu ja sisältöä vahvistettu lisätyillä B-vitamiineilla ja foolihapolla.

Kenelle

  • Tiukkaa kasvisruokavaliota noudattaville
  • Kuntoilijoille ja urheilijoille
  • Piristystä kaipaaville
  • Helppokäyttöistä oluthiivaa arvostaville

Terveysväittämät / Kliininen näyttö

Rikas Oluthiivatablettien sisältämä

B1-vitamiini (tiamiini) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, sydämen toimintaa.
B2-vitamiini (riboflaviini) edistää normaalia: energia aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina, punasolujen pysymistä normaalina, näön pysymistä normaalina, raudan aineenvaihduntaa, solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.
B3-vitamiini (niasiini) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
B5-vitamiini (pantoteenihappo) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, D-vitamiinin synteesiä, henkistä suorituskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
B6-vitamiini edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, kysteiinin synteesiä, psykologisia toimintoja, punasolujen muodostumista, vastustuskykyä, hormonitoiminnan säätelyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
B7-vitamiini (biotiini) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa,
hermoston toimintaa, makroravintoaineiden aineenvaihduntaa,
psykologisia toimintoja sekä hiusten, limakalvojen ja ihon pysymistä
normaalina.
B12-vitamiini edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, psykologisia toimintoja, punasolujen muodostumista, vastustuskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Foolihappo edistää normaalia: raskauden aikaista
kudosten kasvua, aminohapposynteesiä, veren muodostumista,
homokysteiinin aineenvaihduntaa, psykologisia toimintoja, vastustuskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Media