Vehnänalkioöljy

Osta verkkokaupasta

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Ravintosisältö5 ml
Energiaa170 kcal
Proteiinia 0 g
Hiilihydraatteja 0 g
Rasvaa, josta 4,6 g
- tyydyttyneitä rasvahappoja 0,9 g
- kertatyydyttymättömiä rh., josta 0,6 g
- monityydyttymättömiä rh., josta 3,1 g
- alfalinoleenihappoa (omega-3) 410 mg
- linolihappoa (omega-6) 2,7 g
E-vitamiinia** 11 mg 92 %*
Annostusohje 1 teelusikka (5 ml) päivässä ruokailun yhteydessä.

Öljyn voi nauttia sellaisenaan tai jogurttiin, viiliin, puuroon tms. sekoitettuna. Voimakkaan keltainen öljy sopii myös lisäksi salaatinkastikkeisiin.
Käyttörajoitukset Keliaakikkojen tulee noudattaa varovaisuutta vehnänalkioöljyn käytössä. Öljy saattaa sisältää hyvin vähäisiä jäämiä gluteenia.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Kylmäpuristettu vehnänalkioöljy 100 %

Säilytä avattu pullo jääkaapissa valolta suojattuna.

Hellävarainen valmistus parhaista vehnänalkioista

Kylmäpuristetun vehnänalkioöljyn raaka-aineet valitaan huolella parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Kylmäpuristus tapahtuu sveitsiläisellä ammattitaidolla ilman kuumennusta ja orgaanisia liuottimia. Näin vehnänalkioöljy ja sen E-vitamiinit ja arvokkaat rasvahapot säilyvät hyväksemme alkuperäisessä, luonnon luomassa muodossa.

Luonnollinen E-vitamiini suojaa soluja

E-vitamiini on vahva antioksidantti. E-vitamiini suojaa soluja normaalin aineenvaihdunnan tuottamien ns. vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Vapaiden radikaalien määrä kasvaa erityisesti mm. fyysisen rasituksen aikana ja kehossa vallitsevien kroonisten tulehdustilojen takia.

Vapaiden radikaalien suuri määrä ja vastaavasti antioksidanttien puute voivat aiheuttaa mm. solujen härskiintymistä ja ennen aikaista vanhenemista.

Luonnollinen E-vitamiini parempi kuin synteettinen

Luonnossa E-vitamiinit esiintyvät aina erilaisten ns. tokoferolien ja tokotrienolien yhdistelminä. Luonnossa vallitsevan monipuolisuuden uskotaan olevan tässäkin kohtaa yksittäistä puhdasta aineosaa parempi. Nykytiedon mukaan luonnollisten E-vitamiiniaktiivisten yhdisteiden seoksen uskotaan olevan elimistöllemme puhdasta (synteettistä) alfa-tokoferolia parempi vaihtoehto. Luonnollinen voittaa synteettisen puhdasaineen hyväksikäytettävyydessä ja antioksidattitehokkuudessa.

Käyttötarkoitus

  • Rikas luonnollisen E-vitamiinien lähde
    • vahva antioksidantti solujen suojaksi
    • hidastamaan ennenaikaista ikääntymistä
  • Sydämen ja verisuonten hyvinvoinnille
  • Välttämättömien omega-3 ja -6-rasvahappojen lähde

Vehnänalkioöljy on luonnon rikkain E-vitamiinien lähde.

E-vitamiini on vahva antioksidantti, joka suojaa kehomme soluja härskiintymiseltä ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Vehnänalkioöljyn edullinen rasvahappokoostumus (mm. kasviperäinen omega-3) korostaa öljyn sydänystävällistä kokonaisuutta.

Antioksidanttien tarve korostuu raskaassa fyysisessä rasituksessa.

Kenelle

  • Kaikenikäisille naisille ja miehille
  • Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille
  • Koululaisille ja kasvuikäisille
  • Nuorekkuutta arvostaville
  • Senioreille

Terveysväittämät / Kliininen näyttö

Vehnänalkioöljyn sisältämä

  • E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
  • Linolihappo (omega-6) edistää veren kolesterolitasoja pysymistä normaalina.

Linolihapon edullinen vaikutus kolesteroliin saavutetaan nauttimalla päivittäin 10 g linolihappoa.

Media