Sunwic 3in1

Pakkauskoko: 80 g
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Ravintoarvo100 g1 rkl (4 g)
Energiaa1540 kJ / 370 kcal62 kJ / 15 kcal
Rasvaa0,2 g0,01 g
Hiilihydraateja18 g0,7 g
Laktoosia4 g0,2 g
Ravintokuitua60 g2,4 g
Proteiinia12 g0,5 g
Ternimaitojauhetta19 g760 mg
Saccharomyces boulardii -hiivaa6 g240 mg
Annostusohje Aikuiset ja yli 12-vuotiaat; 1 rkl 1-2 kertaa päivässä
Lapset 7-12 vuotta; 0,5 rkl 3 kertaa päivässä
Lapset 2-6 vuotta; 0,5 rkl 2 kertaa päivässä

1 rkl (15 ml) vastaa 4 g jauhetta.

Nauti jauhe 2 dl:aan nestettä tai ruokaan esim. jogurttiin sekoitettuna.
Päiväannoksen voi nauttia 1-3 erässä.
Älä kuumenna.

Tuote sopii parhaiten tilapäiseen tarpeeseen n. 10 päivän kuurina. Tehokuurin jälkeen säännölliseen käyttöön suositellaan Sunwic IBS -kliinistä ravintovalmistetta.
Tuotteen aineosat ja säilytys Osittain hydrolysoitu guarpapukuitu, ternimaitojauhe, Saccharomyces boulardii -hiiva.

Ei sisällä gluteenia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta suojattuna.
Käyttörajoitukset Tuote sisältää prebioottista ravintokuitua. Käytön alussa saattaa esiintyä ilmavaivoja. Vatsa kuitenkin tottuu kuituun ja mahdolliset ilmavaivat helpottavat vähitellen.

Pavuille allergisten tulee noudattaa varovaisuutta tuotteen käytössä. Ristiallergia guarpavun kanssa on mahdollinen.

Sunwic tehokuuri

Sunwic 3in1 sisältää kolmea vatsalle tärkeää ravintoainetta yhdessä pakkauksessa

  • Liukoista kuitua; osittain hydrolysoitu guarpapukuitu PHGG
  • Ternimaitojauhetta
  • Saccharomyces boulardii -hiivaa

Nautitaan satunnaisen, yllättävän tarpeen vaatiessa. Suositellaan 10 päivän kuurina. Tehokuurin jälkeen säännölliseen käyttöön suositellaan Sunwic IBS -kliinistä ravintovalmistetta.

Käyttötarkoitus

  • Antibioottikuurin tueksi
  • Lomamatkoille
  • Liukoisen kuidun lähteeksi

 

Erityistä tässä tuotteessa

Liukoinen kuitu; osittain hydrolysoitu guarpapaukuitu PHGG

Sunwic 3in1 sisältää liukoista guarpapukuitua, jonka hiilihydraattirakenteita on muokattu entsymaattisen pilkkomisen avulla (Partially Hydrolyzed Guargum, PHGG). Guarpavun koostumus eroaa jo lähtökohtaisesti kaikista muista palkokasveista ja pavuista. Guarpapu sisältää erittäin niukasti proteiinia. Lisäksi sen hiilihydraattikoostumus poikkeaa kaikista yleisesti tunnetuista prebioottisista kuitulähteistä, kuten psylliumista ja inuliinista. Guarpapu sisältää poikkeuksellisen runsaasti mannoosia ja galaktoosia.

Ainutlaatuinen käsittely parantaa koostumusta ja käyttömukavuutta

Guarpapukuidun osittainen pilkkominen vapauttaa mannoosia ja galaktoosia helpommin suolistobakteerien käyttöön. Käsittely parantaa myös tuotteen käyttömukavuutta. Lyhyemmiksi pilkotut hiilihydraattirakenteet eivät muodosta nesteeseen sekoitettuna esim. psylliumille tyypillistä limamaista verkkorakennetta. Sunwic 3in1 ei geeliydy.

Ternimaitojauhe

Ternimaito (Colostrum) on poikkeuksellisen ravintopitoista maitoa, jota lehmä tuottaa heti vasikan poikimisen jälkeen. Ternimaito sisältää normaalia maitoa runsaammin mm. proteiinia ja vasta-aineina tunnettuja immunoglobuliineja. Ne ovat elintärkeitä vasikalle, joka syntyy täysin ilman vasta-aineita. Maidon eniten sisältämää vasta-ainetta eli immunoglobuliini G:tä (IgG) on käytetty mittarina ternimaidon laadulle.

Korkealaatuinen ternimaito ranskalaisilta pientuottajilta

Sunwic 3in1 sisältää ternimaitojauhetta, jonka laatu ja ravintoaineiden aktiivisuus on erittäin korkea. Ternimaidon käsittelyssä on tärkeää, että se saadaan mahdollisimman tuoreena ja puhtaana läheisiltä tiloilta jalostettavaksi. Tuoreen ternimaidon laatua voidaan valvoa ja hallita parhaiten, kun toimitaan hyvässä yhteistyössä pienten maidontuottajien kanssa. Laadukkaaseen toimintaan kuuluu luonnollisesti myös lehmien hyvinvoinnista huolehtiminen.

Saccharomyces boulardii – maailman tutkituin probioottinen hiiva

Saccharomyces boulardii on hiiva, jonka nauttimisen hyödyistä mm. atibioottikuurin yhteydessä on poikkeuksellisen vahva tieteellinen näyttö. Se toimii tiiviissä yhteistyössä suoliston hyvine maitohappobakteerien kanssa. Saccharomyces boulardii ei lisäänny ja jää kasvamaan maitohappobakteerien tavoin ihmisen suolistoon. Siksi kyseistä hiivaa on nautittava päivittäin koko tilapäisen tarpeen ajan. Käytännössä riittävä käyttöaika on 10 päivää.

Sopii FODMAP -dieettiä noudattaville

Kroonisista vatsavaivoista kärsiville suositellaan usein FODMAP -dieettiä. Heitä kehoitetaan välttämään ruoka-aineita, jotka sisältävät suolistossa helposti fermentoituvia hiilihydraatteja. Tyypillisiä vältettäviä ruoka-aineita ovat mm. tavanomaiset viljat, pavut, sienet, sipulit, tietyt hedelmät, kuiduilla täydennetyt elintarvikkeet sekä sokerialkoholeja sisältävät makeiset.

Sunwic 3in1 sisältää guarpapukuitua. Kuidun ainutlaatuisen käsittelyn ansiosta tuotetta ei silti pidä rinnastaa tavallisiin papuihin eikä edes kuitutuotteisiin. Tuote sopii pääsääntöisesti myös herkkävatsaisille.

Miellyttävä käyttää; maistuu myös lapsille!

Sunwic 3in1 liukenee helposti viileään nesteeseen. Ternimaidon takia veteen sekoitetu jauhe muodostaa vaalean samean liuoksen. Liuos ei geeliydy runsaasta kuitumäärästä huolimatta. Jauhesta erottuvat ruskeat hiput ovat kuivattua Saccharomyces boulardii -hiivaa ja nekin liukenevat nesteeseen varsin nopeasti.

Jauheen voi halutessaan sekoittaa suurempaa nestemäärään juomapulloon ja nauttia vähitellen pitkin päivää. Lapsille jauhe maistuu helpoimmin mehuun tai esim. jogurttiin tms. notkeaan ruokaan sekoitettuna. Seosta ei saa kuumentaa. Korkea lämpötila heikentää hiivan ja ternimaidon aktiivisuutta.

Kliininen näyttö

Tieteellinen tietokanta PubMed sisältää lukuisia julkaistuja artikkeleita tieteellisistä tutkimuksista, jotka ovat kohdistuneet Sunwic 3in1 -valmisteen aktiiviaineisiin. Artikkeleita löytyy seuraavilla hakusanoilla:

  • Partially hydrolyzed guar gum PHGG; 55 artikkelia
  • Bovine colostrum supplementation human; 52 artikkelia
  • Saccharomyces boulardii human; 348 artikkelia