Toppkvalitet i 50 år från Valioravinto!

fiilis 9

Oy Valioravinto Ab är ett Finlands ledande företag inom naturprodukter. Valioravinto tillverkar naturprodukter, har en läkemedelsfabrik och idkar partihandel. I företaget – som grundades år 1960 – förenas stort kunnande efter 50 år i branschen med modern produktutveckling och teknologi.  

Förutom verksamhet inom produktion, produktutveckling och partihandel bedriver Valioravinto import, export och beställningsarbete.Företaget är också delägare i flera olika företag som inriktar sig på produktutveckling och forskning. Dessa företag forskar, utvecklar och tillverkar funktionella livsmedel och kosttillskott av naturliga råmaterial.

Till Valioravintos produktsortiment hör naturpreparat och kosttillskott som faller under läkemedelslagen, så som t.ex. ört-, vitamin- och mineralpreparat, fettsyreprodukter, naturlivsmedel och naturkosmetik.

Valioravintos produkter håller en hög kvalitet eftersom företagets verksamhet grundar sig på innovativ produktutveckling och grundlig forskning. Produktsortimentet förnyas och utvecklas med ett systematiskt samarbete med inhemska såväl som utländska universitet, forskningsinrättningar och ledande samarbetsföretag inom branschen.

Valioravintos produkter säljs på hälsokostaffärer, apotek och andra försäljningsställen runt om i landet som specialiserat sig på naturprodukter. Under fliken Återförsäljare hittar du den kunniga återförsäljare som finns närmast dig.