Viviscal Original

Osta verkkokaupasta

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet2 tabl.
Marine Extract Compound -uutetta, josta 610 mg
- Hainrustouutetta 360 mg
- kondroitiinisulfaattia 180 mg
- Osteriuutetta 100 mg
- Kalakollageenia 60 mg
Acerolakirsikkauutetta, josta 250 mg
- C-vitamiinia 60 mg *
Peltokorteuutetta 60 mg
Annostusohje 2 tablettia päivässä ruokailun yhteydessä.

Yli 80 kg painoisille 3 tablettia päivässä.
Käyttörajoitukset Sisältää kalakollageeni ja osteriuutetta. Ei suositella kala- eikä äyriäisallergisille.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Marine Extract Compound -uuteseos (hainrustouute, kalakollageeni, maltodekstriini, osteriuute), acerolakirsikkauute, peltokorteuute, täyteaine selluloosajauhe, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, mustaherukka-aromi.

Ei sisällä gluteenia, sokeria, hiivaa eikä laktoosia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

Hiusten hyvinvoinnin avaintekijät: stressinhallinta ja sisäisesti nautitut ravintoaineet

Hiusten harvenemiseen on monia syitä. Psyykkinen stressi ja epäsäännölliset elämäntavat heijastuvat helposti hiusten harvenemiseen ja heikkoon kasvuun. Kiire soi vaikuttaa myös ruokailutottumuksiin, jolloin mm. hiusten kasvun kannalta tärkeiden ravintoaineiden saanti saattaa jäädä puutteelliseksi. Varttuneemmalla iällä hiusten harmaantuminen ja harveneminen johtuu usein luonnollisista hormonaalisista muutoksista. Myös tietyt sairaudet ja niiden hoitoon käytetyt lääkkeet rajoittavat hiusten normaalia kasvua.

Ainutlaatuinen merellisten ravintoaineiden seos

Viviscal on ainoa hiuspohjan ja hiusnystyjen ravitsemiseen tarkoitettu ravintolisä, joka sisältää hainrustouutetta, osteriuutetta ja kalakollageenia. Useimmiten nämä luonnon raaka-aineet on tunnettu nivelille tärkeiden ravintoaineiden lähteinä. Tosiasiassa ne sisältävät yhtälailla tärkeitä ravintoaineita myös hiuspohjalle ja erityisesti hiuksen kasvupisteelle, hiusnystylle. Kun hiusnystyn rakenteet ovat kunnossa siirtyvät myös hiuksen tarvitsemat ravinto- ja rakennusaineet normaalisti hiukseen, eikä hiusten kasvulle ole tarpeettomia hidasteita.

Toimivaksi koettu jo vuosikymmenien ajan

Viviscal tablettien tehosta on nautittu jo vuodesta . Alkuperäinen resepti on farmasian ja hiusalan asiantuntijoiden kehittämä. Tuotteen markkinoijan nimi on vuosien saatossa vaihtunut, mutta Viviscalin tehoaineet ja tablettien valmistaja ovat säilyneet ennallaan. Viviscal tabletit on aina valmistettu Valioravinnolla Pietarsaaressa. Vuoden 2013 alusta lähtien Valioravinto on vastannut maineikkaiden Viviscal –tablettien raaka-aineiden hankinnan ja valmistuksen ohella myös tuotteiden markkinoinnista.

Käyttötarkoitus

Ravintoaineiden lähteeksi hiuspohjalle ja hiusnystyille

  • Marine Extract Compound –uuteseos; hainrustouute, osteriuute, kalakollageeni
  • C-vitamiinirikasta acerola-kirsikkaa
  • Luonnollista piitä peltokortteesta

Viviscal sisältää ainutlaatuisen seoksen hiuspohjalle ja hiusnystyille tärkeitä luonnollisia ravintoaineita. Kun hiuspohja voi hyvin, on hiuksillakin parhaat edellytykset normaaliin kasvuun.

Viviscalin Marine Extract compound –uuteseoksessa on runsaasti ns. proteoglykaaneihin lukeutuvaa kondroitiinisulfaattia ja kollageenia, joilla on tärkeä osa hiusnystyn rakenteissa. Acerola-kirsikan C-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä. Se vaikuttaa samoin myös hiuspohjan ja hiusnystyjen soluissa. C-vitamiini edistää lisäksi ihon normaalille toiminnalle tärkeän kollageenin muodostusta. Tablettiin lisätty peltokorte sisältää luonnollista piitä, joka on edelleen tärkeä hivenaine hiusten rakenteissa.

Kokemusten mukaan Viviscalin sisältämien ravintoaineiden vaikutukset alkavat näkyä jo 3 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

Kenelle

  • Hiusten harvenemisesta kärsiville
  • Kiireisille ja stressaaville nuorille naisille ja miehille
  • Varttuneemmille naisille ja miehille

Terveysväittämät / Kliininen näyttö

Viviscal Original sisältää
C-vitamiinia, joka edistää

  • Solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • Normaalia kollageenin muodostumista mm. ihon, rustojen ja luuston normaalia toimintaa varten
  • Normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Vastustuskyvyn normaalia toimintaa

Lisäksi C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Media